A természet és Mi magunk
A Következő levél egy gyógyszerésznőtől származik és szívesen küldöm tovább ( a teljesség igénye nélkül ) .
Isten még mielőtt az embert megteremtette volna, mindent biztosított részére! Elválasztotta a sós vizet az édestől, alkotta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett.
Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken.
Az alábbi felsorolás nagyon hatásos, ha nyersen fogy Isten patikájából:
1/ Sárgarépa:
Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem érkeringését és működését.
2/ Paradicsom:
A paradicsomnak négy kamrája van és piros.
A szívnek négy kamrája van és piros A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak lycopine-okkal amik igazi táplálék a vérnek és a szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C -vitaminnál, lassítja a sejtek
öregedését)
3/ Szőlő:
A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.
3/ Dió:
A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg . Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.
4/ Kidney bab:
A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese.
5/ Zeller, Kínai kel, Rebarbara:
A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok. Ezek erősítik a csontokat.A csontok 23 % szódát tartalmaznak. Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet
kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat.
6/ Avocado:
Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését.
Hasonlítanak is rájuk. A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot. Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, a modern tudomány eddig csak 141 -et tanulmányozott. .
7/ Füge:
A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.
8/ Édesburgonya:
Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.
9/ Olive:
Az oliva bogyó segíti a petefészek egészséges működését .
10/ Narancs:
A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását.
11/ Hagyma, fokhagyma:
A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes mérgező és hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet!
Küldd tovább akinek csak tudod, segíts akin csak tudsz, hisz ez a földi életünk értelme.
Íme az egyik legmengöbbentőbb dolog, amit találtam... (csak az egyik, sok ilyen van) Azóta nem azt mondom, hogy nem eszünk margarint, hanem inkább mellőzzük. Sokkal több vajkrémet, túrókrémet, sajtkrémet, májkrémet és vajat eszünk azóta.
A túrókrémet és a májkrémet magam készítem, így biztosan nincs benne semmi olyan, ami árthatna.
Vaj vagy margarin???
A margarint eredetileg a pulykák hízlalásához
fejlesztették ki.
Mikor az a pulykák halálát okozta, az emberek, akik
a kutatásra szánt, befektetett pénzüket vissza akarták kapni, összedugták a
fejüket. Ez egy fehér anyag volt, és semmi nem utalt arra, hogy élelmiszer,
ezért sárgára színezték és úgy adták el a vaj helyettesítőjeként.
Hogy tetszik?
Kitaláltak néhány ötletes új ízt is.
Tudod, hogy mi a különbség a margarin és a vaj között?
Olvasd végig. . . nagyon érdekes lesz!
Mindkettő ugyanannyi kalóriát tartalmaz.
A vaj kicsit gazdagabb telített zsírban: a vajban 8 gramm, míg a margarinban 5 gramm.
A margarin fogyasztása nő esetében 53%-kal növeli a szív- és érrendszeri megbetegedéseket, összehasonlítva ugyanannyi elfogyasztott vajmennyiséggel, legalábbis a legújabb harvardi orvostudományi tanulmány szerint.
A vaj fogyasztása növeli az egyéb táplálékokból származó tápanyagok felszívódását.
A vaj, táplálkozás szempontjából sok előnnyel rendelkezik, míg a margarin csak néhánnyal, mivel ezek hozzáadottak.
A vajnak sokkal jobb íze van, mely más ételek ízét is kiemeli.
A vaj több évszázados múltra tekint vissza, míg a margarin még 100 évesre sem.
És most a margarinról. . .
Nagyon gazdag hozzáadott zsírsavakban.
Ez megháromszorozza a koszorúér elmeszesedésének kockázatát.
Növeli a koleszterin szintet és főleg az LDL (rossz koleszterin) szintjét, míg a HDL (jó koleszterin) szintjét csökkenti.
A rák kialakulásának kockázatát kb. 5-szörösére növeli.
Rontja az anyatej minőségét.
Csökkenti az immunrendszer reakcióját.
Csökkenti az inzulin reakcióját.
És íme,a legmegdöbbentőbb tény. . .
EZ A RÉSZE NAGYON ÉRDEKES!
A margarint mindössze EGYETLEN MOLEKULA választja el attól, hogy MŰANYAG legyen. Ez a tény elegendő volt számomra, hogy kivonjam az életemből a margarint és minden mást, mely hidrogénezett (ez azt jelenti,hogy az anyag molekuláris szerkezetét megváltoztatják).
Ki lehet próbálni a következőt:
Vegyél egy doboz margarint és hagyd a garázsban, vagy árnyékos helyen!
Néhány nap múlva a következőket figyelheted meg:
Sem legyek, sem más egyéb, idegesítő muslica nem fog a közelébe menni (ez
azért sejtet valamit)
Nem lesz rothadt vagy büdös, mert nincs tápértéke.
Semmi sem fog kinőni rajta. Főleg azok az ici-pici mikroorganizmusok nem
fognak rajta kifejlődni.
Miért?
Mert a margarin majdhogynem műanyag.
Megolvasztanád a műanyag edényedet (Tupperware) és rákennéd a pirítósodra?
Oszd ezt meg a barátaiddal. . . ( Amennyiben "kenyérre akarod őket kenni" )